Ο Δήμος Αλίμου καινοτομεί και δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες της πόλης να προβληθούν δωρεάν με βίντεο και φωτογραφίες, μέσα στο site του alimos.gov.gr.

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως στόχο να ενισχύσει και να τονώσει την τοπική αγορά και παράλληλα να διευκολύνει τους δημότες και τους κατοίκους ώστε να μπορούν γρήγορα και εύκολα να βρίσκουν προϊόντα και υπηρεσίες από καταστήματα και επαγγελματίες του Αλίμου.

Η διαδικασία είναι απλή: Οι επαγγελματίες θα μπορούν να στέλνουν κείμενο, φωτογραφίες και βίντεo τα οποία θα καταχωρούνται στην κατηγορία που ανήκουν με αλφαβητική σειρά.

Ο Δήμος βοηθά τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες να έχουν παρουσία στο διαδίκτυο παρέχοντας τους μια εφαρμογή διαδικτυακού καταλόγου, εντελώς δωρεάν χωρίς καμία χρέωση.

Θα μπορούν να στέλνουν υλικό (διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, αναλυτική περιγραφή, καθώς και φωτογραφίες και βίντεο από τις υπηρεσίες που προσφέρουν) το οποίο θα συγκεντρώνεται από την Ομάδα Υποστήριξης του Οδηγού Αγοράς του Δήμου Αλίμου και θα δημοσιεύεται.

Με εύκολες διαδικασίες πλοήγησης οι πολίτες θα μπορούν να βρουν τους επαγγελματίες ανά κατηγορία αλλά και με βάση την απόσταση από το σημείο που βρίσκονται.

Επιπλέον θα εμφανίζονται και στις αναζητήσεις από τις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης καθώς η πλατφόρμα θα ενημερώνει για οποιεσδήποτε προσθήκες ή αλλαγές.

Η σύνδεση πολίτη επιχείρησης γίνεται και μέσω υπολογιστή αλλά και μέσω κινητού τηλεφώνου καθώς η διαδικτυακή εφαρμογή είναι απολύτως προσαρμοσμένη για χρήση και από κινητά τηλέφωνα.

Με αυτό τον τρόπο συνδέουμε τις επιχειρήσεις με χιλιάδες πολίτες, που αλλιώς δεν θα είχαν πρόσβαση σε αυτές. Αποτέλεσμα αυτού είναι η τόνωση της τοπικής αγοραστικής δραστηριότητας καθώς οι πολίτες ενημερώνονται καλύτερα για τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους τοπικούς επαγγελματίες.

Η εφαρμογή διαδικτυακού καταλόγου των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην πόλη είναι μια προσφορά του Δήμου στους επαγγελματίες αλλά και στους απλούς πολίτες.

Για να καταχωρηθείτε δωρεάν στον Οδηγό Αγοράς του Δήμου Αλίμου, στείλτε κείμενο, φωτογραφίες, τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση, το site σας αν υπάρχει ή τη σελίδα σας στο facebook, στο email: agoraalimos@alimos.gr.